Een website blijft in alle gevallen maatwerk. Toch is een prijsindicatie voor ons makkelijk te geven. Wij berekenen hem direct n.a.v. je wensen. Als je wilt dat wij contact met je opnemen om een definitieve offerte te maken kun je aan het eind van het formulier je gegevens achterlaten.

Misschien fijn om te weten: wij maken al onze websites in WordPress. Daarmee kan je zelf altijd inhoud toevoegen en wijzigen zonder technische kennis. Meer veelgestelde vragen vind je hier.

Laden...


Let op: bij een webshop maken wij alleen enkele test producten en categorieen aan. Je bent verder dus zelf verantwoordelijk voor het toevoegen van het assortiment. Als je wilt dat wij dit doen, hou dan rekening met ongeveer €7,50 per product als toevoegkosten.


Bijvoorbeeld: calculatoren (als dit), uitgebreide formuleren, een ledensysteem, een import feed, een custom backend, etc.


Zorg je voor je eigen inhoud?

Zorg je voor je eigen inhoud?

Zorg je voor je eigen inhoud?

Zorg je voor je eigen inhoud?


Als je denkt: hey die prijs is wel interessant, ik wil dat men contact met mij opneemt: laat dan hier je gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op. 

* Verplicht
0