WordPress maatwerk

Geen bestaande plugin? Wij maken het!

Hoe groot WordPress ook is en hoeveel plugins er ook beschikbaar zijn: soms heb je iets nodig dat simpelweg nog niet bestaat. Of dat nou een prijscalculator voor je Woocommerce webshop is, een op maat gemaakt offerte systeem of een complex voorraadbeheer systeem. Wat er ook nodig is: wij zijn je partner. Onze programmeurs met jarenlange WordPress ervaringen draaien hun handen er niet voor om. Wij houden er van om in oplossingen te denken en zullen je daarom niet snel nee verkopen.

  • WordPress maatwerk kost € 49,- per uur

Bij grote projecten die langer dan vijf uur zullen duren wij van te voren een duidelijke offerte maken met een vooraf gestelde projectprijs.


Het fijne van een systeem als WordPress is dat alles mogelijk is. Het is een open source systeem en dat houdt in dat je voor vele problemen niet de eerste bent. Er zijn dan al plugins of oplossingen geschreven door derden waar je gratis of betaald gebruik van kunt maken. Toch is dit natuurlijk niet in het alle situaties zo. Je bedrijf kan in sommige gevallen WordPress maatwerk vergen en wij kunnen Wordpress maatwerk leveren. 1 + 1 = 2

Enkele voorbeelden

Een mooi voorbeeld is de offerte aanvraag formulier. Dit is iets wat je niet standaard bij websites ziet. Een andere feature is een afteller naar de verzendtijd. Dit hebben wij speciaal voor UltraWebshop ontwikkelt omdat die haar klanten wilde inlichten over de verzending van haar producten. Die count down timer ziet er zo uit:

Voorbeeld van WordPress maatwerk

Meer voorbeelden kan je hier vinden.

WordPress maatwerk Tarieven

WordPress maatwerk is duur. Dit komt simpelweg doordat er er redelijk veel tijd in zit en manuren kosten €49,- per uur exclusief BTW. Wij facturen per kwartier (€12,25,- exclusief BTW). Het voordeel is uiteraard wel dat alles precies naar uw wensen wordt gemaakt en dat u er zodoende jaren mee vooruit kan. Voor grote projecten die langer dan 5 uur in beslag nemen werken wij meestal op project basis voor een vooraf gesproken prijs. Op deze manier weet de klant op voorhand waar hij aan toe is en krijgt hij geen verrassingen op de factuur. Bij WordPress maatwerk met vooraf gesproken tarief vragen wij om een aanbetalingen van 30%.

Werkwijze

WordPress maatwerk is wat wij leveren en de naam zegt het eigenlijk al: maatwerk. Wij kunnen u dus geen standaardprocedure meegeven. Wij houden niet van spookfacturen en om die reden kunnen wij beloven dat wij een dagboek bij de factuur meeleveren indien er wordt gekozen voor facturering per kwartier. In het dagboek ziet u elke minuut een afbeelding van de programmeur zijn computer zodat u zeker weet dat er hard voor u wordt gewerkt.

Interesse?

Klik hier om je interesse in WordPress maatwerk kenbaar te maken en te informeren naar de mogelijkheden.