Facebook omslagfoto

Wij maken de mooiste Facebook omslagfoto's!

Op zoek naar een omslagfoto voor Facebook? Je bent aan het goede adres. Een Facebook omslagfoto is samen met een profielfoto vaak het eerste dat mensen zien als ze op je Facebook pagina komen. Het is daarom van cruciaal belang dat juist die afbeelding een prachtige uitstraling heeft en direct vertelt wat de bezoeker kan verwachten van jouw bedrijf. Uiteraard hou je zelf de meeste inspraak als je door ons een Facebook omslagfoto laat designen. Jij bent de baas en wij verwerken je feedback net zo lang tot je geheel tevreden bent.

 


Facebook omslagfoto formaat

Er is een standaard Facebook omslagfoto formaat. Dat is namelijk 851×315 pixels. Er zit echter een ‘maar’ aan deze afmeting. Als de omslagfoto op een mobiel apparaat wordt bekeken vallen de zijkanten er af. Dit wordt de zogenaamde mobile safe area genoemd. De vraag die je zelf dus moet stellen is: wordt mijn pagina vooral door mobiele bezoekers bekeken of niet. Als dat het geval is raden wij u aan om alle inhoud binnen de mobile safe area te plaatsen.

Facebook omslagfoto afmetingen

Facebook omslagfoto tarieven en werkwijze

Wij kunnen een Facebook omslagfoto voor je maken voor €60,- exclusief BTW en voor dat geld zit er een profielafbeelding bij. Als je alleen de omslagfoto wilt kost het €50,- exclusief BTW. Zodra wij alle wensen weten en de offerte is ondertekent gaan we aan de slag. Binnen drie werkdagen (maar vaak eerder) ontvang je een eerste versie van de Facebook omslagfoto. Je geeft je wensen door en wij blijven de cover aanpassen totdat je er niets meer op aan te merken hebt. Na betaling van de volledige factuur sturen wij de omslagfoto zonder watermerk naar je op en kun je hem op Facebook uploaden.

Interesse?

Als je interesse hebt in een omslagfoto kun je hier een offerte aanvragen. Hierbij kun je direct de benodigde gegevens invullen en zodra wij alles binnen hebben zullen wij je via e-mail een offerte sturen die je online kunt ondertekenen. Daarna gaan we direct voor je aan de slag!