Werkwijze

Hieronder zullen wij stapsgewijs uitleggen hoe WebsiteMakers.nl te werk gaat.

Uw wensen duidelijk hebben

Als je bent benaderd door of heeft gehoord over WebsiteMakers.nl en je hebt interesse dan komt het in de meeste gevallen tot een persoonlijke gesprek. Dit gesprek kan via Skype, Telefoon, een live meeting of als je dat wenst per e-mail. Tijdens dit gesprek vernemen wij de globale wensen, vergaren wij informatie over jouw bedrijf/organisatie en heb je de kans om vragen over ons te stellen.

Offerte
Na een gesprek volgt vrijblijvend een offerte. Op deze offerte staan enkele afspraken die we hebben afgemaakt en het totaalbedrag waar we op uitkomen. Als je akkoord gaat met de offerte teken je deze en dan beginnen wij met onze werkzaamheden. Wij nemen nogmaals contact op om voor onszelf alles nog even op een rijtje te zetten zodat het eerste ontwerp zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen.

Het design
Binnen drie werkdagen na betaling ontvang je een design van de homepage in je mailbox. Dat is gewoon een plaatje van hoe uw website er uit komt te zien. Bijvoorbeeld:

Opladermacbook rood

Je stuurt ons een e-mail terug met alle kritiek op uiterlijke elementen. Denk hierbij aan de indeling, de lettertypes, de grootte etc. Enkele voorbeelden van feedback op het bovenstaande design zijn:

  • Ik heb toch liever een blauwe site dan rode
  • Het ideal logo moet worden veranderd want ik accepteer ook creditcards
  • De titel is MacbookOplader.com en niet OpladerMacbook.com
  • Er moeten 9 producten zichtbaar zijn ipv 3.
  • De verzijndtijd afteller moet in een plaatje, niet alleen tekst

Nadat wij je feedback hebben ontvangen krijg je binnen twee werkdagen een nieuw design in je inbox waarin de feedback is verwerkt:
Unknown
Als de home pagina helemaal naar wens is afgerond geef je ons daarvoor een akkoord per e-mail. Wij gaan dan verder met het ontwerp van de overige pagina’s die wij je binnen drie werkdagen per e-mail opleveren. De feedback procedure gaat op dezelfde manier. Als ook de overige pagina’s akkoord zijn gaat onze programmeur de designs inbouwen in WordPress zodat de schetsen een website worden.

Programmeren

Het process van design naar website overzetten duurt maximaal 8 werkdagen. Zodra je akkoord bent met al de designs duurt het dus nog een ruime week voordat de website online is. Je ziet de website dan dus voor het eerst “echt” en uiteraard kan je dan nogmaals feedback geven. Zodra je tevreden bent met je website sturen wij de factuur, waarbij het reeds aanbetaalde bedrag in mindering wordt gebracht.

Oplevering

Na betaling leveren wij de website op. Je ontvangt inleggegevens voor je eigen hosting account zodat je e-mail adressen kunt aanmaken. Daarbij leiden we je rond in de WordPress omgeving zodat je zelf altijd en overal je website kunt bijwerken.

Marketing plan

Hier stopt het niet: na de oplevering ontvang je nog een marketing plan op maat afgestemd op jouw wensen.