Website Only

Een website only pakket

Bekijk de video hiernaast om te zien wat wij je allemaal aanbieden in het Website Only pakket. Hieronder sommen we het even kort op:

  • Een unieke website geheel op maat
  • Tot 5 gratis pagina sjablonen
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor alle inhoud van je website
  • Webshop mogelijk tegen slechts € 150,- meerprijs

Een website only pakket kost € 899,- exclusief BTW. Meer informatie kun je hieronder lezen.


Bij het Website Only pakket betaalt u voor een website die voor u op maat wordt gemaakt, geheel naar wens. Voor de kwaliteit van de website doet het er niet toe welk pakket je kiest. Je mag voor de website qua layout dus de kwaliteit verwachten van de websites die je in onze portfolio kunt vinden. Wij maken vijf verschillende pagina sjablonen voor dit tarief. Per extra pagina sjabloon betaal je €100,- extra. Een pagina sjabloon is bijvoorbeeld de index, een blog pagina, een contact pagina of een text pagina. Je kunt onbeperkt pagina’s van eenzelfde sjabloon aanmaken.

De naam Website Only zegt het al: je krijgt alleen een op maat gemaakte website en dus geen exta’s zoals content op maat of optimalisatie. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat we je niet in de kou laten staan. Je ontvangt een uitgebreide handleiding over hoe je zelf je website kunt bijwerken en optimaliseren. Daarbij staan wij altijd open voor vragen die je hebt met betrekking tot het bijwerken van je website. Vragen die we binnen 10 minuten kunnen oplossen zijn kosteloos maar als het ons echt meer tijd gaat kosten of je wilt aanpassingen nadat je website reeds online is hanteren wij een uuratrief van €49,- exclusief BTW.

 

Optioneel kun je er voor kiezen om je website door ons te laten hosten. Je krijgt dan genoeg webruimte om minimaal 10.000 bezoekers per maand te ontvangen en een .nl domeinnaam is indien gewenst kosteloos. Bij het hostingpakket zijn updates inbegrepen. Wij zorgen er voor dat wij iedere maand de plugins en WordPress versie bijwerken. Daarbij maken wij meteen een back-up. Indien je er voor kiest om op je bestaande hosting te blijven (wat uiteraard je goed recht is) installeren wij de website na goedkeuring kosteloos op je eigen hosting. De verantwoordelijkheid over de website ligt na dat moment wel in jouw handen, wij bewaren dan geen back-ups meer.

Het Website Only pakket kost €899,- exclusief BTW. Voor meer vragen kun je ons altijd mailen of bellen. Als je interesse hebt kun je direct een offerte voor een Website Only aanvragen.