Website + Marketingplan

Een website + online marketingplan pakket

Bekijk de video hiernaast om te zien wat wij je allemaal aanbieden in het Website Only pakket. Hieronder sommen we het even kort op:

  • Een unieke website geheel op maat
  • Tot 5 gratis pagina sjablonen
  • Uitgebreid online marketing met tips om je online business een boost te geven
  • Webshop mogelijk tegen slechts € 150,- meerprijs

Een website + marketing pakket kost € 1199,- exclusief BTW. Meer informatie kun je hieronder lezen.


Als je gaat voor het Website + Marketingplan denken wij met je mee over je online marketingstrategie. Je krijgt dus niet alleen een prachtige website op maat maar wij gaan je ook vertellen hoe je die website optimaal kunt benutten om meer uit je online business te halen. Of je nou een wegwinkel hebt of de bakker op de hoek bent: wij verzinnen wegen om meer bezoekers te trekken. Vaak zijn dat standaard tips zoals “een blog beginnen” of “je website optimaliseren” maar uiteraard gaan wij dieper op de materie in en helpen we je echt verder.

Voor marketing is altijd budget nodig, of dat nou een euro per dag is of €1000,- per maand. Wij vragen dus eerst wat er te besteden is en rondom dat budget bouwen bij een compleet marketingplan die wij live presenteren via Skype of in overleg op locatie. Na afloop krijg je uiteraard een keurig PDF rapport van ongeveer drie tot zes A4’tjes waarbij wij het marketingplan hebben uitgeschreven. Het marketingplan vertegenwoordigt een waarde van €400,- en kan indien gewenst ook pas later worden besteld.

Los van het marketingplan zit er bij dit pakket alles wat je nodig hebt om je nieuwe website een (her)start te geven. Wij maken een nieuw design geheel op maat en doen aanpassingen net zo lang tot je geheel tevreden bent. Tot vijf pagina sjablonen (verschillende pagina uiterlijken) zijn inbegrepen in dit tarief. De website krijgt een Pagespeed van minimaal 85 wat al direct al een rol speelt bij de Google ranking. Optioneel kunnen wij de nieuwe website hosten voor €20,- per maand of €200,- per jaar waarbij wij maandelijks de WordPress update versie en plugins updaten.

Wij leveren slechts maatwerk: bij ons dus geen uitgekauwde templates met een ander logo’tje er op. Iedere klant is uniek en zo zullen we je ook altijd behandelen. Als je meer informatie wilt over het marketingplan of over het afnemen van een website in zijn algemeenheid vragen we je om contact op te nemen via mail of telefoon. Als je direct een offerte wilt aanvragen kun je dat hier doen.