Website + Content

Een website + content pakket

Bekijk de video hiernaast om te zien wat wij je allemaal aanbieden in het Website + Content pakket. Hieronder sommen we het even kort op:

  • Een unieke website geheel op maat
  • Tot 5 gratis pagina sjablonen
  • Tot 3000 woorden content + 5 afbeeldingen op maat
  • Webshop mogelijk tegen slechts € 150,- meerprijs

Een website + content pakket kost € 999,- exclusief BTW. Meer informatie kun je hieronder lezen.


Met een website van WebsiteMakers.nl kun je er gerust van zijn dat jouw nieuwe website een lust voor het oog wordt. Wij hanteren het motto “overhandig nooit een visitekaartje zonder dat je trots kunt zijn op waar je naar verwijst”. Oftewel: wees trots op je website voordat je er mensen naar toe lokt. Dat zit wel snor bij ons, wij gaan namelijk net zo lang door met designen totdat jij als klant 100% achter de ontwerpen staat. Ben je niet tevreden en denk je dat we er niet uitkomen? Even goede vrienden, dan wordt de opdracht gewoon geannuleerd. Voor de mensen die zelf niet van schrijven houden hebben wij het Website + Content pakket.

Bij het website + content pakket ontwikkelen wij inhoud voor je website. Als het jouw passie is om broden te pakken snappen wij dat je geen zin hebt om je bezig te houden met het schrijven teksten die zoekmachine vriendelijke zijn: je wilt gewoon lekker bakken. Die moeite nemen wij je voor een meerprijs van €200,- uit handen. Voor dat geld schrijft een van onze professionele tekstschrijvers tot 3000 woorden inhoud over de onderwerpen die jij belangrijk vindt. Uiteraard is het voor ons geen probleem om met je mee te denken over onderwerpen waarvan wij denken dat het relevant is.

Naast de inhoud creëren wij tot 5 plaatjes die je kunt gebruiken op je website. Denk hierbij aan een snelle infomercial die toevoegt aan wat men op de pagina te zien krijgt zoals op onze blog pagina. Content is in deze tijden zo ontiegelijk belangrijk voor het ranken van de site. Voor elk onderwerp dat je tegenwoordig googled vind je direct een relevant resultaat. Dit komt doordat de inhoud van de site naadloos aansluit bij jouw zoekopdracht. Als we dit omkeren moet je dus zorgen dat de inhoud van jouw teksten haarfijn aansluit bij wat je aanbiedt. Wij regelen dit voor je.

Wil je meer informatie over ons Website + Content pakket? Stuur een mailtje of bel ons vrijblijvend op. Direct een offerte aanvragen kan hier.