Website Compleet

Een website compleet pakket

Bekijk de video hiernaast om te zien wat wij je allemaal aanbieden in het Website Only pakket. Hieronder sommen we het even kort op:

  • Een unieke website geheel op maat
  • Tot 5 gratis pagina sjablonen
  • Uitgebreid online marketing met tips om je online business een boost te geven
  • Tot 3000 woorden gratis content + 5 unieke afbeeldingen
  • Webshop mogelijk tegen slechts € 150,- meerprijs

Een website + marketing pakket kost € 1449,- exclusief BTW. Meer informatie kun je hieronder lezen.


Het meest uitgebreide pakket dat wij aanbieden is het Website Compleet pakket. Hierin zitten alle mogelijkheden die wij aanbieden inbegrepen. De basis is uiteraard een op maat gemaakt webdesign met 5 unieke pagina sjablonen. Dit wordt een website waar je trots op kunt zijn want met minder nemen wij geen genoegen. Wij nemen je wensen op en laten onze designer op basis van die wensen een schets maken. Je mag feedback geven net zo lang tot het design in jouw ogen perfect is. Daarna wordt de website gebouwd in WordPress, een Content Management Systeem waarbij je zelf altijd de inhoud van je website kunt aanpassen.

Wij vullen je website met tot 3000 woorden door een tekstschrijver geschreven teksten. Die teksten optimaliseren wij zodat ze zoekmachine vriendelijk zijn en we leuken de pagina’s her en der ook nog wat op met speciaal gemaakte afbeeldingen. Nadat zo’n dijk van een site online is mag een internet strategie natuurlijk niet ontbreken: daarom schrijven wij een uniek marketingplan gebaseerd op jouw budget. Wij proberen zo creatief mogelijk nieuwe online business te creëren. Dat kan via Facebook, via E-mail marketing of via Google Adwords maar wij zijn ook fan van de ouderwetste postduif. Hoe dan ook: wij presenteren je een uitgedacht marketing plan dat je ook op papier ontvangt.

Ten slotte krijg je bij afname van het Website Compleet pakket een jaar lang kosteloos hosting + updates. Met dit pakket t.w.v. € 200,- updaten wij maandelijks jouw WordPress versie en plugins zodat je website altijd optimaal beveilig is. Een .nl domein zit indien gewenst inbegrepen en met dit pakket kun je gemakkelijk meer dan 10.000 bezoekers per maand ontvangen.

Kortom: wil je alles uit handen geven dan is een Website Compleet pakket iets voor jou. Zelf geen zorgen en rustig afwachten om te zien wat wij ervan maken. Als je vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of een belletje geven. Als je een offerte aan wil vragen kun je hier klikken.