Website laten maken

Een prachtige website op maat!

Vaak maakt of breekt een website een actie met een klant. Wij zien onder de belangrijkste elementen van een website:

  • Betrouwbaarheid uitstralen
  • Correcte informatie verziening (openingstijden, tarieven, contact mogelijkheden, etc.)
  • Op ieder apparaat toegankelijk
  • Voorbeelden (Referenties, foto’s of portfolio’s)

Voldoet je website niet aan één van deze vier simpele elementen dan is de kans dat de bezoeker afhaakt en bij een concurrent gaat zoeken een stuk groter. Wij zorgen ervoor dat jouw website aan deze eisen komt te voldoen.


Je zit niet zonder reden op deze website. Je wil ongetwijfeld een website laten maken. Voor starters kan dit betekenen dat zij op zoek zijn naar een geheel nieuwe website terwijl bedrijven of hobbyisten die al langer meespelen in de internet branche misschien op zoek zijn naar een “nieuw likje verf”. Wij zien op internet veel websites die verouderd zijn: ooit is besloten mee te willen doen op internet en vervolgens is er een jaar of tien geleden een handig neefje of een startend internetbureau ingehuurd om de website te maken. In die tijd heel spannend maar inmiddels hopeloos verouderd. Je bent aan het goede adres om je nieuwe website door ons te laten bouwen!

Kwalitatief de beste

Er zijn talloze website aanbieders maar wij leveren een website op maat. Bekijk eens wat items uit onze portfolio en wordt overtuigd van onze kwaliteit. Iedere pagina wordt op maat gemaakt en er wordt gezorgd dat je designs er ook op en top uitzien op tablets en mobiele telefoons.

Wij werken niet met standaard thema’s waar een logo’tje op wordt geplakt: nee. Wij reviseren deze designs net zo lang totdat je geheel tevreden bent. Als dit proces klaar is bouwen wij de website in WordPress. WordPress is een Content Management Systeem waarbij je zelf de inhoud van je website kunt bewerken: hiervoor zijn dus geen externe partijen (en dus extra kosten) bij nodig. Het aanpassen van je website kun je vervolgens iedere minuut van de dag doen op je computer, laptop, tablet of zelfs mobiele telefoon zonder dat hier technische kennis voor nodig is.

Wij werken niet met standaard layouts. Echt ieder detail wordt speciaal gedesigned. Als je wilt dat het menu net iets omhoog of omlaag moet is dat geen probleem. Als je besluit dat groen toch niet helemaal jouw ding is en je een rode site wilt is dat geen probleem. Als blijkt dat je tóch een nieuwsbrief inschrijf formulier wilt is dat geen probleem. Als de Facebook koppeling net een ander icoontje nodig heeft is dat geen probleem. Je hoort het al: wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Wij bieden een complete website op maat aan die wij net zo lang aanpassen totdat je trots kan zijn op uw website!

Enthousiast?

Als wij u enthousiast hebben gemaakt nodigen wij u graag uit om de werkwijze te bekijken of direct een offerte aan te vragen.