Webshop op maat

Creëer meer online sales!

Bij een webshop zijn er een aantal kernwaardes die direct naar boven moeten komen. Het belangrijkste is uitstraling. Je zal zelf niet snel bij een webshop bestellen die er louche uit ziet. Klantbeoordelingen en een iDeal logo boven de vouw doen het goed. Wij maken webshops op maat en dat betekent dat ieder detail kan worden aangepast. Wij bouwen onze webshops in Woocommerce, een gratis plugin voor WordPress.

  • Een webshop op maat kost €949,-

Alles is mogelijk. Ideal integratie, nieuwsbriefsystemen, meertaligheid, koppeling met boekhoudsysteem, etc.


Met drie jaar webshop ervaring zijn wij er van overtuigd dat wij voor jou de beste webshop op maat kunnen realiseren. Door schade en schande zijn wij zelf wijs geworden in de Webshop wereld. Wij zijn pas gestart met WebsiteMakers.nl nadat één van de eigenaren ruim vier jaar webshops heeft gerund. In die jaren hebben wij gewerkt met talrijke webshop systemen: Luondo, Magento, OpenCart, SEOshop en Woocommerce. Wij zijn blijven hangen bij de laatste omdat dit helemaal aan onze wensen voldeed. Al het maatwerk is mogelijk qua layout, het beheer systeem werkt prettig en de koppelingen met belangrijke dingen als betaalproviders en factuursystemen zijn aanwezig. Door die reden maken wij voor klanten ook enkel een webshop op maat op basis van WooCommerce. Uniekheid is belangrijk: je wilt je onderscheiden van de concurrenten. Maatwerk is daarin heel belangrijk. Stap af van de standaard thema’s en websites die alleen op de computer werken: kies een webshop op maat. Juist in de detailhandel is het tegenwoordig belangrijk om te concurreren op service omdat op prijs vaak simpelweg niet meer te concurreren valt omdat men anders het hoofd niet meer boven water kan houden.

Met een webshop op maat zorgen wij ervoor dat je webshop helemaal uniek voor jou wordt gecreëerd en niet alleen werkt op de computer: ook op hun mobiele telefoon kunnen klanten bestellen en betalen. Elk detail kan worden uitgewerkt. Wil je aangeven wanneer de vermoedelijke leverdag is van een bestelling? Geen probleem. Wil je de actuele voorraad op uw website weergeven? Geen probleem. Wilt je een deal van de week/deal van de dag maken? Geen probleem. Een webshop op maat is maatwerk en de mogelijkheden zijn daardoor vrijwel oneindig. Kijk eens rond in de websites van onze portfolio om te zien wat we zoal gerealiseerd hebben. Er is een hele boel mogelijk binnen het standaard tarief van € 949,- exclusief BTW dat wij hanteren voor een webshop op maat. Mocht u echt hele lastige dingen willen zullen wij dit van te voren offerteren maar onthoudt: wij gaan geen uitdaging uit de weg.