Pagespeed optimalisatie

Upgrade je Google Pagespeed!

Pagespeed upgrading gaat op basis van no cure – no pay. Als wij de Pagespeed niet kunnen verhogen naar minimaal 95 betaal je niets!

  • Pagespeed van 95: €450,- exclusief BTW
  • Pagespeed van 96: €475,- exclusief BTW
  • Pagespeed van 97: €500,- exclusief BTW
  • Pagespeed van 98: €525,- exclusief BTW
  • Pagespeed van 99: €550,- exclusief BTW
  • Pagespeed van 100: €575,- exclusief BTW

Wij meten de Pagespeed op onze server op een testomgeving. Je bezoekers ondervinden dus geen hinder tijdens de wijziging (die ongeveer 4 werkdagen duurt).


Even wat feitenkennis: Wist je dat er twee verschillende lijsten met zoekresultaten zijn voor de mobiele versie van Google.nl en de computer versie van Google.nl? En wist je dat 2015 jaar het eerste jaar is waarin wereldwijd meer wordt gesurfd op de mobiele devices als iPad’s en mobieltjes?

Responsive website

Door dat laatste feitje is het in 2015 enorm belangrijk dat je site responsive is. Responsive betekent dat je website mee-schaalt naar zowel kleinere als grotere schermen. Op deze manier blijft de website gemakkelijk leesbaar op kleine mobiele schermen zonder dat de gebruiker eindeloos moet zoomen. Veel gebruikers zullen afhaken naar een concurrent als je pagina niet responsive is. Om de concurrentie geen voorsprong te geven moet je dus altijd zorgen dat je website responsive is.

Laadtijd van een website

Google weet als geen ander dat mensen liever kijken naar een snel ladende pagina die responsive is en daarom zijn zij daar in pro actief: in plaats van wachten tot bezoekers afhaken op een langzame niet-responsive website filteren zij de zoekresultaten vast voor ons. Websites met een langzame laadtijd zullen dus steeds minder snel naar boven drijven in de zoekresultaten van Google.nl. Meet hier je Google PageSpeed en kijk hier of Google je site mobiel vriendelijk vind. Een Pagespeed van boven de 80 is acceptabel, boven de 85 is het prima, vanaf 90 wordt het goed, bij 95 gaat je dezelf onderscheiden van uw concurrenten en 99/100 is uiteraard hemels.

Pagespeed optimalisatie

Niet geheel toevallig zijn wij gespecialiseerd in WordPress Pagespeed optimalisatie. Wij kunnen je WordPress website optimaliseren voor een vast tarief. Voor een Pagespeed (zowel mobile als desktop) optimalisatie voor een WordPress website van 95 rekenen wij €450,- exclusief BTW en voor elk trede daarboven €25,- exclusief BTW extra. Een Pagespeed van 100 kost dan dus €575 exclusief BTW. Wij werken op basis van no-cure no-pay garantie dus als er geen resultaat wordt behaald betaalt je niets.

LET OP: Pagespeed is deels server afhankelijk. Wij testen de PageSpeed op onze server. Op uw server kan dat dus minder zin. Uiteraard ben je altijd vrij om uw website daarna op onze server te blijven hosten.

Pagespeed optimalisatie aanvragen

Om in aanmerking te komen voor Google Pagespeed optimalisatie van je WordPress site hebben wij een beheer account op de WordPress site nodig. Via dat account installeren wij je website op onze eigen server zodat wij hem kunnen optimaliseren zonder dat je daar last van hebt. Nadat u de offerte heeft ondertekent en een kleine aanbetaling van €50,- heeft gedaan krijg je binnen 4 dagen bericht met de behaalde Pagespeed score. Als deze niet hoger dan 95 uitkomt betaal je niets.  Als dat wel het geval is voldoe je de rest van de factuur en vervolgens plaatsen wij de site netjes terug op je eigen hosting.

Om de Pagespeed optimalisatie aan te vragen kan je contact opnemen met 035-8879450, mailen met info@websitemakers.nl of door ons offerteformulier in te vullen.