Werkwijze logo ontwerp

Wij hebben de werkwijze geïllustreerd uitgewerkt in een filmpje van ongeveer anderhalve minuut. Dit filmpje kunt u aan de zijkant van deze pagina bekijken. Mocht u liever een uitgewerkte beschrijving krijgen kunt u rustig doorlezen.

Stap een
De eerste stap is dat wij te weten komen wat u precies voor ogen heeft met uw logo. Dit kunt u per e-mail of telefonisch aan ons doorgeven maar wij hebben er een handig formulier voor ontwikkelt zodat wij meteen al de benodigde gegevens hebben en een goede indicatie voor de vereisten van uw logo. Daarna krijgt u een offerte met een tarief van €109,- exclusief BTW. Als u hiermee akkoord gaat sturen wij u een factuur van €39,- exclusief BTW als aanbetaling. Zodra uw betaling binnen is gaan wij aan de slag met uw logo en binnen vier dagen krijgt u per e-mail een presentatie van ongeveer 6 tot 8 logo’s gebaseerd op uw wensen. Dat ziet er ongeveer zo uit:

seocentraal

Het is de bedoeling dat u van de ontwerpen die u krijgt voorgeschoteld de mooiste kiest en daar feedback op geeft. Bijvoorbeeld: “Ik vind rechtsboven het mooiste logo. Ik wil die graag in verschillende kleuren zien en misschien is het leuk als de O van SEO een vergrootglas heeft net zoals bij het logo links onder. De grafiek in het het plaatje aan de linkerkant mag stijgend zijn (nu is er een daling zichtbaar bij het laatste blokje).”

Wij verwerken deze feedback tot een aantal nieuwe ontwerpen:

In 90% van de gevallen zit hier uw droomlogo bij. Als dat onverhoopt niet het geval is verwerken wij uiteraard nogmaals uw feedback net zo lang tot het logo wel geheel naar wens is. Indien u een logo kiest sturen wij de resterende factuur van €70,- exclusief BTW. Na betaling volgt de oplevering van uw logo in een .ZIP file met daarin al de benodigde bestanden. Zo krijgt u de .eps en .ai versie van uw logo, een favicon en is uw logo al uitgewerkt in diverse formaten met een transparante (.png) en witte (.jpg) achtergrond.

Oplevering logo bestanden