Logo ontwerp

Scoren met je logo ontwerp!

Een logo is vaak het eerste wat klanten van je zien. Het staat bovenaan je website, op je visitekaartje en in je e-mail handtekening. Het moet daarom goed zijn en een vertrouwde uitstraling geven. Zoals je hieronder kunt zien hebben wij aardige ervaring met het realiseren van logo’s voor je bedrijf.

  • Een logo kost € 199,- exclusief BTW

Het logo wordt op maat gemaakt en wij blijven net zo lang feedback verwerken totdat je 100% tevreden bent. Bekijk hier onze werkwijze.


Enkele voorbeelden van logo’s:

l

logo ontwerp 4 logo ontwerp 3 logo ontwerp 2 logo ontwerpl

Een eigen logo ontwerp laten maken is meestal moeilijker dan gedacht. Vaak is er wel een kleurencombinatie waar je mee wilt werken of een lettertype dat je mooi vind maar daar houdt het dan wel mee op. Zonde, want een logo is vaak het eerste dat men van je onderneming ziet. Denk maar eens na: op je facturen, op je visitekaartjes, in je e-mail handtekening of op je gevel: overal wordt het logo gecommuniceerd. Het is daarom aan te raden om een logo te laten maken die net zo lang geoptimaliseerd wordt totdat je een voldaan gevoel krijgt dat het logo daadwerkelijk bij jou én je bedrijf past.

WebsiteMakers.nl logo ontwerp tarieven en werkwijze

Een logo ontwerp is een behoorlijk proces waar zowel u als de ontwerper de tijd voor moet nemen. Een logo design bij ons kost €199,- exclusief BTW. Je geeft je wensen aan ons door en vervolgens krijg je binnen 4 werkdagen een presentatie van ongeveer 6 tot 8 diverse ontwerpen gebaseerd op je wensen. Uit deze logo ontwerpen kies je degene die je het mooiste vind en daarna wordt dit ontwerp verder uitgewerkt en gedetailleerd. Het door jou gekozen logo ontwerp wordt dan na drie dagen aangeleverd in 6 tot 8 varianten qua lettertypes en kleuren. Wij gaan door totdat je met optimale tevredenheid naar je logo kijkt en zodra dat het geval is krijg je de factuur. Na betaling leveren wij het logo op.

Logo oplevering

De oplevering van het logo ontwerp gebeurt in een ZIP bestand van ongeveer 4MB. Hierbij zitten alle bestanden die je nodig zou kunnen hebben. Hierbij zit onder andere het bronbestand in .ai en .eps, de pdf versie van het logo, een favorieten icoontje (staat links naast het website adres in de browser) en je logo in 8 maten (xxs, xs, s, m, l, xl, xxl) in zowel PNG (met transparante achtergrond) als JPG formaat.

Offerte aanvragen

Via deze pagina kun je een logo ontwerp offerte aanvragen. Wij vragen direct om al de benodigde gegevens en zodra het offerte formulier binnen is zullen wij de offerte zo spoedig mogelijk opmaken en mailen. De offerte kan online ondertekent worden en zodra dat is gebeurd gaan we aan de slag.