Hosting + Updates

Geef je zorgen uit handen!

Wij maken onze websites in WordPress. Een geweldig systeem, maar het heeft helaas ook zijn nadelen. Omdat WordPress zo populair is wordt het verleidelijk voor hackers om in te breken in de admin omgeving en zo je website te hacken. Wees niet bang: zo lang je je WordPress installatie up to date houdt is er niks aan de hand. Eens per maand updaten is genoeg. In deze abonnementsvorm krijg je ook webhosting voor je website.

  • Websites + Hosting kost € 20,- exclusief BTW per maand

Website + Hosting is alleen beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Als je website door een andere firma is gebouwd kun je dus niet bij ons terecht.

 


WebsiteMakers.nl kan je hosting aanbieden. Standaard krijg je bij ons 250 MB SSD webruimte  en 10000GB dataverkeer. Dit is normaliter genoeg voor ongeveer 10.000 bezoekers per maand. Als blijkt dat je continue over deze barrière heen gaat zullen we je persoonlijk bellen met een ander voorstel. Je kunt onbeperkt e-mail adressen aanmaken. Wij huren een eigen managed server dus support is altijd snel beschikbaar indien er onverhoopt problemen zijn. Wij gebruiken de hosting alleen om onze zelf gemaakte WordPress websites op te hosten en zijn dus niet toegankelijk voor “vreemde” klanten.

WordPress is een open source systeem. Dat wil zeggen dat het gratis in gebruik is en dat iedereen er zelf mee kan doen wat hij wil. Door deze constructie is WordPress enorm groot geworden. Er zijn talrijke gratis en betaalde plugins beschikbaar omdat er zoveel mensen met hetzelfde systeem werken. Dat brengt ook een nadeel met zich mee: veiligheid. Omdat WordPress zo groot is en er zo veel sites op dat systeem draaien en is het aantrekkelijk voor hackers om een WordPress systeem te hacken. Als ze een manier hebben gevonden om bij 1 site naar binnen te komen zijn er miljoenen anderen waarbij ze het ook kunnen proberen.

Na zo’n beveiligingslek worden er meestal binnen enkele dagen al WordPress updates uitgebracht die het lek dichten. Het is daarom van cruciaal belang dat je WordPress versie en plugins up to date blijven. Eerlijk is eerlijk: het updaten is niet heel moeilijk, met één druk op de knop kun je alles updaten. Het gevaar zit hem echter in wat er ná de update gebeurd: je kunt niet meer terug. Het wil wel eens zo zijn dat een site niet meer helemaal functioneert zoals voor de update of dat er sommige dingen in de layout vervormen. Indien je zelf update valt dat onder eigen risico, en als wij updaten beloven wij dat je na de updates geen verschil merkt qua werking van je site.  Bij het Hosting + Updates abonnement updaten wij iedere maand netjes alle noodzakelijke dingen.

Daarbij maken wij iedere maand een back-up van je volledige website. Het Hosting + Updates abonnement kost € 200,- per jaar of € 20,- per maand.