Drukwerk

Ga voor spectaculair drukwerk!

Ben je op zoek naar drukwerk wat er echt goed uit ziet? Laat een van onze designers drukwerk realiseren waar je trots op kunt zijn. Conversie gaat in een tunnel model: van de vele mensen die je product/dienst zien zal er slechts een klein deel overgaan tot actie.

growth2

Je snapt het al: hoe mooier je drukwerk is des te langer je klanten blijven hangen en des te meer conversie het zal opleveren.


A3 flyer (vierzijdig) voor Kleinvelt – € 110,- exclusief BTW

Drukwerk Kleinvelt A3 flyer

WebsiteMakers.nl enveloppe (dubbelzijdig) – € 75,- exclusief BTW.

SchermGroothandel.nl enveloppe (dubbelzijdig) – € 75,- exclusief BTW.

WebsiteMakers.nl A5 flyer (vierzijdig) – € 80,- exclusief BTW. 

Als je op zoek bent naar iemand die geweldig drukwerk kan realiseren ben je hier aan het goede adres. Onze designers hebben reeds de prachtigste enveloppen, flyers, briefpapier, coupons en posters ontworpen. Het drukken zelf kunnen wij helaas niet, al verwijzen we je met alle plezier door naar een drukker.

Tarieven drukwerk

Het ontwerpen van drukwerk is maatwerk en voor iedereen verschillend. De prijs heeft te maken met de grootte en moeilijkheid. Wij horen dus eerst graag je wensen alvorens wij overgaan tot het maken van een offerte. Om niet bedrogen uit te komen geven we hiernaast enkele voorbeelden van dingen die eerder zijn gerealiseerd, tezamen met het door de klant betaalde tarief. Zo krijg je een globale indicatie van de kosten en tevens van de kwaliteit die wij kunnen leveren:

Drukwerk levertijd

De levertijd van het drukwerk is lastig te zeggen. Vaak duurt het een dag of drie voordat het eerste ontwerp wordt aangeleverd. Feedback op een ontwerp wordt meestal binnen twee dagen aangepast. Het is dus afhankelijk van hoeveel feedback rondes je nodig hebt hoe lang het duurt voor het ontwerp af is. Meestal is een ontwerp binnen twee feedback rondes wel af.

Voor meer informatie over drukwerk kun je ons een e-mail sturen of een belletje geven. Als je door deze pagina reeds overtuigd bent en direct een offerte wil aanvragen dan raden we je aan om hier te klikken.