Blog abonnement

Krijg regelmatig blogs!

Content = king. Een blog abonnement is de manier om op de lange termijn hoog te scoren en blijven scoren in Google. Google waardeert content en daarom is het van essentieel belang om regelmatig content te blijven produceren. Als je daar zelf geen tijd voor hebt biedt WebsiteMakers.nl uitkomst.

  • Maandelijks 20 blogs voor € 400,- per maand
  • Maandelijks 4 blogs voor € 100,- per maand
  • Maandelijks 1 blog voor € 30,- per maand

Wij leveren kant en klare blog berichten aan van tussen de 250 en 500 woorden inclusief een bijpassende afbeelding. Het enige dat je zelf moet doen is ze online plaatsen.


Wij begrijpen het: een blog schrijven is niet het leukste om te doen. Soms ben je inspiratieloos, soms ben je te druk en soms heb je simpelweg betere dingen te doen. Toch wordt het belang van een blog vaak onderschat. Wij kennen tal van succesverhalen (waarover we later zullen bloggen ;-)) van websites die groot zijn geworden door het bezitten van een blog.

Vooral de start is lastig: het gevoel dat je voor Jan met de korte achternaam zit te schrijven omdat niemand het leest en bij de start geen progressie merken. Er lijkt inderdaad niks te gebeuren maar het belang van een blog wordt pas op lange termijn duidelijk. Juist daarom is het van noodzakelijk belang dat je het bloggen volhoudt. Dat goedkoopste manier is om jezelf uit te dagen. Spreek met jezelf af dat je minimaal eens per dag/week/maand een blog bericht schrijft. Als dit te lastig blijkt bieden wij de ideale oplossing: een blog abonnement.

Wij bieden drie tarieven aan. Een dagelijkse blog kost €400,- per maand en hiervoor ontvang je maandelijks 20 blogberichten van tussen de 250 en 500 woorden inclusief een rechtenvrije afbeelding. Voor een wekelijkse blog betaal je €100,- per maand en ontvang je vier blogberichten per maand. Bij de maandelijkse versie betaal je €30,- per maand en ontvang je maandelijks één blogbericht over een onderwerp naar keuze.

Voor meer vragen over een blog abonnement kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. Om een offerte aan te vragen kun je hier klikken.